Blogg

Bästa tyngdspårningsappar för iPhone och iPad 2021

Är du inte nöjd med din kondition längre och vill gå ner i vikt eller få lite muskler för att se som bäst? Du skulle behöva dessa bästa viktspårningsappar för iPhone och iPad för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Oavsett om det spårar dina framsteg eller låter dig kolla in värdena på din favoritmat, dessa hälso- och fitnessappar för iOS säkerställer att du alltid är redo för uppgiften och aldrig avviker från de fastställda reglerna.

Även om dessa viktminskare är gratis kan du uppgradera dem genom köp i appen beroende på ditt behov. De är alla lättsamma och gör uppgiften att finjustera din vikt lite enkelt. Låt oss dyka in för att upptäcka dem!

1. Viktvaktare

Med "Weight Watchers" kan du inte bara hålla ett öga på din vikt utan också hjälpa dig att uppnå din önskade kondition. Med det kommer du att kunna spåra din vikt även på resande fot utan krångel. Lägg till maten till receptbyggaren och ta reda på dess totala värden för att säkerställa att du inte äter för mycket eller följer den strikta planen.

För att komma igång ställer du bara in ditt personliga mål och fortsätter med den strukturerade planen. Du kan dela dina framsteg eller framsteg med dina vänner och till och med be om tips för att öka framstegen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. MyFitnessPal

Det finns väldigt få appar för viktspårning som är lika funktionsrika som MyFitnessPal. Det som sätter den här appen framför många konkurrenter är den massiva databasen med över 6 miljoner livsmedel. Det betyder att det inte spelar någon roll vilken typ av mat du äter, du kan logga dem i appen.

För en mer personlig viktupplevelse har du friheten att skapa en katalog över måltider och spara dem. Dessutom kommer den med en inbyggd receptimportör som låter dig enkelt importera näringsinformation för recept. Och med kaloriräknaren beräknar appen och visar kalorierna automatiskt.

Med ett bibliotek med över 350 övningar kan MyFitnessPal också vägleda dig att träna ordentligt. Utöver allt fungerar appen sömlöst med flera hälso- och fitnessappar samt enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Förlora det!

Med det mycket effektiva viktminskningsprogrammet, Lose It! Hjälper dig att minska din vikt mycket lättare. Det låter dig ställa in dina dagliga mål för näringsämnen, motion, blodtryck, vattenintag, viktminskning och mer.

När du har satt målet, spåra dina framsteg med de olika verktygen. Du kan använda konditionsspårningsenheter och spårare för att hålla koll på din kondition och viktiga uppgifter som förbrända kalorier, steg, träning. Ännu bättre, du kan också ansluta till dina vänner och andra användare för hjälp eller utbyta värdefull erfarenhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Lycklig skala

"Happy Scale" gör viktspårning super lätt. Med användning av smart matte kan den lära sig den exakta trenden för din viktminskning. Du kan enkelt ta reda på hur mycket du tappar varje vecka.

Den genomsnittliga framstegsspårningsfunktionen visar stadiga framsteg varje dag och pressar dig hårdare för att gå ner i vikt. För att göra uppgiften lite krävande, gör ett litet mål och försök ditt bästa för att uppnå det. Du kan också förutsäga din faktiska vikt baserat på aktuella trender.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Min dietcoach

Så killar, skäm dig inte för att stå på vägningsskalan och börja träningen med den här underbara appen som ger dig rätt val när det gäller kost och motion. Det är den mest feminina och kärleksfulla appen jag någonsin har stött på. Verkligen! Diet spelar en viktig roll för att gå ner i vikt, och så kan du lägga till påminnelser som påminner dig om olika dietdoser och don'ts. Du kan också infoga några bilder som ökar din energi att gå ner i vikt.

Du kan minska dina matbehov med några inbyggda motiverande citat. En dietdagbok och en kaloriräknare hjälper dig att hålla reda på dina diet- och fitnessmål.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Lark - 24/7 Health Coach

Behöver du en hälsocoach som håller koll på din kondition och ger viktiga tips för att förbättra det? Lark skulle vara ett av de bättre alternativen.

Din guide övervakar din träning, sömn och kost och skickar dig motiverande råd för att hålla dig pumpad. Appen låter dig skapa en personlig hjälpplan med obegränsade incheckningar.

Det ger ytterligare spårning av blodsocker och kolhydrater. Dessutom tillhandahåller Lark oerhört hjälpsamma utbildningssessioner om diabetes och relaterade ämnen.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Övervaka din vikt

Övervaka din vikt som namnet säger hjälper dig att spåra ditt viktminskningsprogram.

Denna iPhone-app beräknar automatiskt din idealvikt, BMI baserat på dina kroppsmått. Du kan ha en förenklad bild av din målränta och den faktiska hastigheten för ditt mål att förlora dessa oönskade kilo och hålla en historik över de enheter som du har vunnit / förlorat. Dessutom har den en funktion för att exportera dina data via e-post och har en finjustering för AchieveMint, Wahoo Scale och Withings Scale.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. WeightDrop

WeightDrop gör uppgiften att spåra vikt enklare. Du kan enkelt registrera din vikt en gång om dagen och hålla koll på framstegen med de användbara verktygen. Använd vikthistoriken för att kontrollera din vikt på vilket datum som helst och jämför trenden.

Viktkalkylatorn rekommenderar den idealvikt du borde ha enligt din profil. De dagliga påminnelserna håller dig i takt med vad du måste uppnå och låter dig aldrig missa din aktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Fitter Fitness Calculator

Som din personliga tränare håller Fitter Fitness Calculator reda på din BMI, BMR, kroppsfett% midja till höftförhållande. Dina data lagras på iCloud som är tillgänglig från vilken iCloud-enhet som helst, och även du kan hålla dina data säkra genom att använda ett lösenordslås i appen.

En enkel bild av din viktminskning och ditt mål förhandsgranskas av vikt på ikonbubblan. Grafer och exportfunktioner hjälper dig att hålla reda på dina data på ett bildligt sätt och exportera hela historiken via e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Viktminskningsspårare + matdagbok

"Weight Loss Tracker + Food Diary" är verkligen mångsidig när det gäller funktionalitet. Förutom att låta dig spåra din vikt, kan den här appen också låta dig hålla koll på dina olika andra saker som utgifter, mat, vikt, sömn, träningspass, att göra-listor och mer.

Dessutom kan appen automatiskt säkerhetskopiera dina data till Google Drive och iCloud så att du enkelt kan komma åt den från någon av dina enheter. Den är gjord för att fungera med VoiceOver på åtta språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

Poängen

Överens, det är du som måste sätta bästa fot för att gå ner i vikt. Men dessa appar kan gå långt för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Bortsett från att du låter dig spåra vikten, håller de dig också motiverad precis som en riktig tränare, eller hur? Så vilken av dessa appar har klarat ditt test? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna och håll kontakten med oss.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found