Blogg

Bästa iPhone 6 och 6 Plus Stylus 2021

Låt oss höra ta en titt på några av de bästa iPhone 6 och 6 plus pennan som du måste ha för att ge lite vila till dina fingertoppar. Bestående av en rad material som aluminium, stål etc. kommer du snart att bli kär i dessa fantastiska pennor. Vissa har också den dubbla funktionen att fungera som en penna!

1. Milemont

Milemont har gjort en pennan som är känslig för tryck och lutning. Detta gör att du kan ändra linjevikt och skapa subtil skuggning. Denna penna är särskilt användbar för användare som älskar att skissa och rita med precision.

Långt batteri är en av de uppenbara funktionerna i denna penna. När du har laddat den här pennan kan du använda den i åtta timmar. Auto-sleep-funktionen sparar batteriets livslängd.

USP: Auto-sleep-funktion

Kolla in på Amazon

2. amPen Capacitive Stylus

Den ultra-känsliga pennan amPen är varje tum som du måste ha för din pekskärmsenhet. Du kan använda pennan för många av dina Apple-enheter såväl som HTC och Samsung Galaxy-flikarna utan ansträngning.

Designad i pennaform, har pennan en robust aluminiumkropp och har en mjuk hållbar spets som säkerställer en repfri skärmyta på din iPhone.

USP: Bekvämt designad

Kolla in på Amazon

3. LIBERRWAY

LIBERRWAY erbjuder en uppsättning med tio pennor i en färgstark uppsättning. Företaget har tillverkat pennspetsen av mjukt och reptåligt gummi. Du kommer att ha utmärkt kontroll över tipset när du skriver eller ritar något på din iPhones stora skärm.

Aluminiumkroppen i den här pennan skyddar den och håller länge. Liksom andra pennor har denna penna också en klippdesign som hjälper dig att fästa den i fickan, boken eller dagboken.

USP: Aluminiumkropp

Kolla in på Amazon

4. DHTS

DHTS ger unik penna som också har kulspetspenna. Denna två-i-ett-design är 100% kompatibel med alla kapacitiva pekskärmsenheter som din iPhone 6 Plus och andra iPads. Den förstklassiga gummitoppen ger dig en känslig touch; pennan glider smidigt över skärmen.

Du kan välja vilken penna som helst från det färgstarka utbudet av tio pennor. Denna uppsättning av pennan kan vara ett perfekt presentalternativ för dina vänner och nära och kära.

USP: Känslig beröring

Kolla in på Amazon

5. Svår

Detta är en annan två-i-ett-penna, som har en kulspets att använda på papper. Oavsett om du arbetar på en digital enhet eller ett papper är Anngrowy din one-stop-lösning som en penna. Lämna inga fingeravtryck, repor eller fett på din iPhone-skärm med hjälp av denna penna.

I ena änden finns en ultrakänslig penna, och i andra sidan hittar du en högkvalitativ kulspetspenna. Denna lätta pennan är lätt att bära med sin klippdesign.

USP: Lätt penna

Kolla in på Amazon

6. Awinner

Detta erbjudande från “AWINNER” är upp till uppgiften för en smidig skriv- eller anteckningsupplevelse. Det som hjälper det att imponera är den elastiska fina spetsen som glider på pekskärmen med känsla.

Den aktiva avkänningstekniken ökar dess funktionalitet ytterligare. Och med stöd för flera kända appar som Evernote, ZoomNotes och mer, garanterar AWINNER att din tid på anteckningar förblir en tilltalande upplevelse.

Prata om batteriets livslängd; den kan gå upp till 12 timmar efter att ha varit helt strömförsörjd. När det gäller design gör den anodiserade aluminiumlegeringen med det mjuka gummigreppet en säker satsning för daglig användning.

USP: Elastiskt fint tips

Kolla in på Amazon

7. Teviwin

Teviwin har designat denna penna, vilket ger dig upplevelse lika lyhörd som fingertryck. Pennan rullar smidigt över pekskärmen på din iPhone. Den är helt kompatibel med alla kapacitiva pekskärmsenheter.

Å andra sidan av denna penna hittar du en kulspetspenna för din bekvämlighet. Du behöver inte ha med dig en separat kulspetspenna. För att förhindra repor på telefonskärmen använder Teviwin det hållbara mjuka huvudet.

USP: Slitstarkt mjukt huvud

Kolla in på Amazon

8. AmazonBasics Capacitive Stylus

Den unika möjligheten att välja tipsstorlek från 5 mm, 6 mm och 7 mm stora tips är det som gör den svartfärgade pennan till en förtjusande bland iPhone 6/6 Plus-användare.

Den icke-skrymmande pennan är tillverkad av aluminium och har en fästklämma för enkel förvaring och är också kompatibel med andra pekskärmstabletter och smartphones.

USP: Inbyggd fästklämma

Kolla in på Amazon

9. amPen Hybrid Stylus

AmPen Hybrid Stylus ultrakänslig penna kompatibel med nästan alla pekskärmsbaserade enheter är utformad som en penna och erbjuder en fantastisk känsla som bara kan upplevas när du håller den mellan fingrarna.

En snodd är fäst med den lätta pennan så att du enkelt kan bära den var som helst. Det har också en silverfickklämma. Den mjuka ledande hybridspetsen kan bytas ut när den är sliten och därmed kommer din penna att vara där för dig för alltid!

USP: Utbytbart hybridspets

Kolla in på Amazon

10. The Friendly Swede Basics - Bundle of 6 Stylus

Den medelstora pennan är perfekt för din Apple-telefon och är kompatibel med andra pekplattor på ett briljant sätt. Den lätta, inbyggda klämdesignpennan i aluminiumkropp finns i en förpackning med 6 stycken och var och en i olika färger som svart, guld, silver etc. med olika gummispetsstorlekar.

Färgad mikrofiberduk finns med bunten för att säkerställa att din skärm är repfri såväl som dammfri. Två nyckelband av 15-tums längd finns också med bunten som enkelt kan fästas eller lossas med din penna.

USP: Levereras med mikrofiberrengöringsduk

Kolla in på Amazon

Summering!

En kombination av en kulspetspenna och iPhone 6 och 6 Plus Stylus verkar vara ett smartare beslut för alla iPhone-användare. Genom att byta ändar kan du också använda din digitala penna på pekskärm och papper.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa iPhone 6 och iPhone 6 Plus kameratillbehör
  • Bästa iPhone 6 Plus bilfästen
  • Läderfodral till iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus Kickstand-fodral

Vilken penna vill du köpa från listan ovan? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen nedan.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found