Blogg

Bästa 11-tums iPad Pro-tangentbordsfodral 2020

Vad är en iPad Pro utan ett elegant tangentbordsväska? Inget annat än en bra surfplatta utan en X-faktor. Med tanke på den höga efterfrågan har jag tittat på några av de bästa 11-tums iPad Pro 2020-tangentbordsväskorna (tillgängliga på marknaden just nu). Och de har sett bra ut för den kraftfulla iPad!

# 1. Boriyuan

“Boriyuan” tangentbordsväska ger önskad flexibilitet både som en praktisk skrivartillgång och en viktig ställning för mediekonsumtion. Du kan dra nytta av de tre nivåerna av ljusstyrka och de sju livfulla färgerna för att skriva artiklar eller arbeta med dina projekt även i svagt ljus.

Den andra anmärkningsvärda funktionen är det robusta höljet som kan leverera en pålitlig sköld till din iPad Pro. Således kommer dina slumpmässiga fall eller sladdar inte att påverka din surfplatta.

Du kan använda folion för att konvertera omslaget till ett användbart stativ. Eftersom den är helt justerbar har du garanterat flera betraktningsvinklar. Och om mörka färger är din grej, kan Boriyuans åtta nyansalternativ hjälpa dig att hitta ett bättre par för iPad.

USP: Robust hölje med fullt justerbart stativ

Kolla in på Amazon

# 2. IVSO

Om du vill få ett snyggt tangentbordsväska till din iPad Pro utan att bryta banken, gå till det här erbjudandet från IVSO. Jag gillar dess kompakta design som håller surfplattans elegans intakt.

PU-läderytan ger förbättrat grepp, medan den mjuka mikrofiberinredningen ger den kudden som behövs för att absorbera stötar. Och med det användbara stativet har du en sömlös skrivupplevelse.

När det gäller nycklar är de bara bra och borde göra det lätt att skriva. Utskärningarna är exakta och det finns också en hållare som säkerställer att din Apple Pencil förblir säker. Dessutom finns IVSO-tangentbordsväska i sex snygga färger som svart, guld, blått, rött och mer.

USP: Enkel och kompakt design

Kolla in på Amazon

# 3. Apple Smart Keyboard Folio

Om du kan resa lite längre till förmån för en förstklassig byggnad och en förbättrad skrivupplevelse kan Apple Smart Keyboard Folio vara ett bra val.

Det jag gillar mest med det här fodralet är tangentbordet i full storlek som är utformat för att låta dig skriva smidigare. Nycklarna är ganska smidiga och lyhörda, vilket gör att ditt finger enkelt kan arbeta.

En annan egenskap som gör att den sticker ut är att den inte kräver laddning. Med den solida konstruktionen tål locket mindre fall. Tack vare den pålitliga stativfunktionen ger den bekväma betraktningsvinklar.

USP: Bästa skrivupplevelse

Kolla in på Apple

# 4. Luibor

Luibor presenterar ett billigt men ändå imponerande tangentbordsväska till din iPad. Jag har hittat fallet upp till märket både vad gäller design och typning.

Blandningen av mjuk mikrofiber och PU-läder har gett den ett sofistikerat utseende. Skyddet kan dock anförtros för att uthärda låg påverkan.

Fotstödet är mycket praktiskt för att ge bättre betraktningsvinkel. Med Apple Pencilhållare och automatiskt PÅ / AV-stöd, tar det hand om dina grundläggande behov ganska bra.

Och ja, möjligheten att erbjuda upp till 60 timmars arbetstid gör det till en säker satsning för vanlig användning. Dessutom kommer du att kunna välja ut detta prisvärda tangentbordsväska i fem färger som rött, roséguld, blått och mer.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

# 5. Fintie

Tre kvaliteter gör Fintie till en anständig utmanare för din iPad Pro. Först och främst har locket en hållbar konstruktion som ger den nödvändiga skyddet mot oavsiktliga stötar.

De andra halkspåren säkerställer att du har stabila betraktningsvinklar. Så förvänta dig att både din skrivning och att titta på media blir en bättre upplevelse.

Den tredje, det har fodralet har en hållare för Apple Pencil och det gör det också möjligt för den digitala pennan att startas trådlöst. Slutligen kan du välja det billigaste tangentbordet ($ 27,99) i två färger som svart och kompositionsbok.

USP: Halkfria spår för flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

# 6. YiMiky

Av flera skäl verkar YiMiky vara ett av de bättre valen. Först och främst har locket en enkel formanpassad design. PU-lädret med den gummifodrade interiören ger den kudden som behövs för att sprida chocken.

Den andra, tangentbordets layout gör det bekvämare att skriva. Och med de sju bakgrundsbelysta färgerna kan du skriva till och med enkelt även i svagt upplysta miljöer.

Och det tredje kan du använda det stabila stativet för att hålla surfplattan stadig medan du skriver eller tittar på media. Dessutom kommer YiMiky i flera färger som svart, mörkblå, ljusbrun etc.

USP: Sju bakgrundsbelysta färger

Kolla in på Amazon

# 7. OYOSUOGG

OYOSUOGG-tangentbordskåpan verkar vara mer pragmatisk än många av sina motsvarigheter. Den lågprofilerade designen gör det till en bättre kostym för en formell utflykt.

Mjukt insida i mikrofiber i kombination med det slitstarka läderytan spelar en viktig roll när det gäller att täcka täcket. ABS-nycklarna är korrekta och enkla att skriva. Magnetiskt lock med automatisk viloläge / maximal funktion maximerar batteriets livslängd på din surfplatta. Dessutom finns fodralet i fyra färgalternativ.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

# 8. CHOETECH

CHOETECHs tangentbordsväska ser inte ut som ett premiumomslag. Men vad gäller funktionalitet kan det slå ut många av sina dyra kamrater.

Det bärbara tangentbordet gör skrivningen mindre problemfri. Så du borde inte ha några problem med att skapa några snabba anteckningar och till och med skriva en liten berättelse när du är på språng.

TPU-skalet ger den den styrka som behövs för att överleva chock, medan PU-lädret gör det mycket bekvämt för dina händer att hålla iPad. Och det finns också en pennhållare som erbjuder en säker plats för Apple Pencil.

USP: Tangentbord i bärbar dator

Kolla in på Amazon

# 9. KVAGO

KVAGO har en tunn design och ger dig också flexibiliteten att ta bort tangentbordet när du vill bli av med bulk. Tangentbordet har mjuka och taktila tangenter som gör det mycket lättare för dig att skriva e-post eller till och med skapa en kort bit för presentationen.

De bakgrundsbelysta tangenterna kommer in i spelet när mörkret kryper in och du vill fortfarande avsluta din uppgift. Framsidan kan finjusteras för flera betraktningsvinklar beroende på din aktivitet.

Även om jag inte förväntar mig mycket av detta tunna omslag kan repor och mindre fall inte skada din iPad.

USP: Sjufärgade bakgrundsbelysta tangenter

Kolla in på Amazon

# 10. Zagg slim book go

"Zagg" har kommit med ett tangentbordsväska som kan kallas som den mest utrustade rivalen för Apple Smart Keyboard. Och för $ 99 är det mycket billigare än Apples erbjudande ($ 179).

När det gäller specifikationer är "slim book go" på den smalare sidan och pryder ett tangentbord för anteckningsboken som kan påskynda din typning. Dessutom är fodralet avtagbart och ger dig flexibiliteten att använda det som ett enkelt lock, särskilt när du vill hålla surfplattan lite bekvämare.

De sju färgerna bakgrundsbelyst förhindrar mörkret från att stoppa ditt arbete och använda Apple Pencil? Kolla in den super praktiska facket för att hålla den digitala pennan säker.

Om du letar efter ett robust tangentbordsväska, skulle Zaggs robusta book go vara en solid val. Även om det är dyrare $ 149, får din iPad fullständigt försvar mot oväntade skador.

USP: Sju färger bakgrundsbelysta tangenter

Kolla in på Zagg

Det är allt, folkens! Dela som alltid dina värdefulla insatser om ovanstående fall och vilken som ser ut som tidsinställd för din iPad Pro 11.

Håll koll på mer ...

Apples tangentbordsväska ser överlägset ut på flera fronter. Och om du vill ha en sömlös upplevelse borde det vara vägen att gå.

Dock bör tangentbordshallen från tredje part underskattas. Trots att de är tillgängliga till ett mycket lägre pris, erbjuder de en anständig skrivupplevelse.

När och när fler tillbehörstillverkare introducerar omslag till iPad Pro 2018, kommer vi att uppdatera det här inlägget så att det inkluderar fler förstklassiga alternativ. Så håll dig uppdaterad med oss.

Du vill också ta en titt på följande inlägg:

  • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
  • Bästa 11-tums iPad Pro läderfodral
  • 11-tums iPad Pro Folio-fodral

Har du valt Apples tangentbordsväska till din iPad eller gått till ett billigare men ändå funktionellt alternativ? Låt oss gärna veta det.

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found