Blogg

Bästa Selfie-pinnar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus 2021

Det här är mobilfotograferingsåldern som bäst. Med den nyaste iPhone som skryter med den oöverträffade kameran, är de flesta av oss aldrig undan från att fånga heta selfies när och var vi vill. Det är därför det är lämpligt att skapa en imponerande samling av de bästa selfiesticksen för iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Så om du aldrig vill släppa några minnesvärda ögonblick eller ha en enorm förkärlek för att fånga härliga selfies, har vi dig täckt med de finaste selfiesticksen. Det som gör dem så unika är den perfekta komforten de ger med sig i spelet. Oavsett om det är enastående design eller den avancerade tekniken, är dessa selfie-stick välsignade med egenskaperna för att förbättra din selfie-upplevelse. Låt oss kolla in!

 1. BlitzWolf
 2. TimeLED
 3. Anker
 4. GEANOV
 5. Foneso
 6. Yoozon
 7. Mpow
 8. CamKix
 9. MoKo
 10. iOttie

1. BlitzWolf

BlitzWolf är en premium-selfie-stick med 3-i-1-funktionalitet. Du kan också använda den som ett praktiskt stativ för att spela in videor och ta vackra bilder. Med den inbyggda fjärrkontrollen kan du ta bilder utan suddighet.

Den 360-graders vridbara telefonhållaren ger dig önskad frihet att ta bilder från flera vinklar. Dess längd kan förlängas mellan 10,6 ”-26,77”. Du kan använda den korta längden för att ta närbilder och utnyttja den längre längden för att ta gruppselfies.

USP: 360-graders vridbar telefonhållare

Kolla in på Amazon

2. TimeLED

TimeLED är upp till märket när det gäller att stärka din selfietid. Förutom att vara en praktisk selfie-stick fungerar den också som ett användbart stativ. Så om du gillar att spela in videor eller ta fantastiska bilder får du möjlighet att tända din mobilfotografering med aplomb.

Inbyggd fjärrkontroll ger mer bekvämlighet i spelet. Du kan vrida telefonhållaren upp till 360 ° för att ta bilder från olika vinklar. Tillverkad av högkvalitativt ABS- och PC-material, den är otroligt hållbar och levereras med 18 månaders garanti.

USP: ABS- och PC-material

Kolla in på Amazon

3. Anker

Anker selfie stick är för människor som inte vill kompromissa med skottkvaliteten. Aluminiumlegeringsram förstärker dess struktur. Med det mjuka och palmvänliga handtaget får du mycket bättre grepp. En flexibel telefonhållare låter dig ta bilder från flera vinklar.

Med Bluetooth-anslutning kan du ansluta selfie-stick till din iPhone direkt. Handledsrem hjälper dig att hålla din enhet säkert för fantastiska bilder. Viktigast är att batteriet håller i 20 timmar när det är fulladdat. Dessutom får du 18 månaders garanti på den här produkten.

USP: Flexibel telefonhållare

Kolla in på Amazon

4. GEANOV

En förstklassig selfiesticka som GEANOV förtjänar att få ett särskilt omnämnande i denna elitliga. Vad jag har tyckt beundransvärt i det är den trendiga vikbara designen. Det betyder att du enkelt kan fästa pinnen och ta den vart du vill.

En annan anmärkningsvärd funktion är 1500mAh-batteriet som hjälper det att hålla länge mellan laddningarna. När det gäller funktionalitet spelar det en ganska bra roll för både stativ och selfie-stick. Dessutom kan du välja det i flera färger som guld, vitt och rosaguld.

USP: Lång batteritid

Kolla in på Amazon

5. Foneso

Som en utökad selfie-stick med fantastisk teknik för att ta fantastiska bilder? Foneso selfie-stick kan vara din perfekta insats när du är ute efter att ta bilder från valfri vinkel.

Denna selfiepinne har halkskyddande silikon som gör att den kan hålla ditt grepp perfekt. Handledsremmen gör att du enkelt kan hålla den i handen. Fisheye-objektivet gör det otroligt enkelt att ta fantastiska bilder. Hela paketet innehåller en Bluetooth-avtryckare, fisheye-lins, karbinhake, handledsrem och metallstativ.

USP: Ganska mjukt interiör

Kolla in på Amazon

6. Yoozon

Yoozon gör sömlöst rollen som en selfie-stick och ett ultrabärbart stativ. Så när du vill filma den hetaste selfien fungerar den som en effektiv pinne för att fånga både vidvinkel- och närbildsbilder.

Beroende på vilken typ av bilder du vill ta kan du förlänga längden från 7,9 tum till 26,6 tum. Du kommer att kunna rotera vaggan upp till 360 ° för att ta bilder från önskad vinkel.

Tack vare det inbyggda 65mAh-batteriet kan Yoozon låta dig ta massor av foton på en sträcka. Dessutom kommer du att kunna välja denna hållbara pinne i två färger: svart och blått.

USP: Lång batteritid

Kolla in på Amazon

7. Mpow

Mpow iSnap X har alla funktioner för att vara en bra tillgång för din selfie-fotografering. Den lätta designen med en flexibel telefonhållare ger den en kant över skrymmande monopoder. Den har inbyggd Bluetooth-fjärrkontroll som gör att du enkelt kan ta utmärkta bilder.

Ett 270 graders justerbart huvud ger önskad komfort för att fotografera selfies från olika vinklar. Den vikbara designen gör att du enkelt kan bära Bluetooth-självklistermärket. Det finns också ett handledsrem så att du kan hålla monopoden säkert.

USP: 270 graders justerbart huvud

Kolla in på Amazon

8. CamKix

Vad jag gillar med CamKix selfie stick är den otroliga komforten som gör att du kan ta bilder. Det finns inget problem alls att ansluta din iPhone med selfie-stick.

Med Bluetooth-fjärrkontrollen kan du snabbt ta minnesvärda bilder. Fästet kan justeras för att placera iPhone korrekt.

Den kompakta designen hjälper dig att bära den utan krångel. Dessutom kan du välja CamKix i flera färger som grönt, svart och rosa.

USP: Fullt utdragbar design

Kolla in på Amazon

9. MoKo

Letar du efter en selfie-stick utformad för en fantastisk selfietid? MoKo måste vara ett förstklassigt köp.

Det som skiljer denna monopod är den fashionabla designen. Vid behov klär det också rollen som ett användbart stativ. Och med fjärrluckan ombord är det aldrig en stor fråga att klicka på coola bilder. Med ett bekvämt grepp håller den inte bara din enhet utan ger dig också den komfort som krävs för att fånga dina anmärkningsvärda stunder.

Lätt med det högkvalitativa aluminiummaterialet, det är rosttätt och mycket hållbart. Tack vare den vikbara designen kan du bära denna monopod var som helst med den bekvämlighet som behövs.

USP: Hållbar uppbyggnad

Kolla in på Amazon

10. iOttie MiGo Mini

Är du ute efter en ultramodern selfie-stick för din iPhone? iOttie MiGo Mini kan uppfylla dina önskemål med élan.

MiGo Mini har en justerbar vagga som säkerställer att du kan ha önskad vinkel för ditt skott. Tillverkad av högkvalitativt aluminiummaterial, det är tåligt.

Du kan förlänga den från 9 till 28 tum enligt din bekvämlighet. Dessutom finns iOttie MiGo Mini i två färger som svart och vitt.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

Sammanfatta

Så fånga varje speciellt ögonblick vackert för att bevara det för alltid. Med dessa högkvalitativa selfiesticks tillgängliga kommer du att kunna ta iögonfallande bilder utan problem. Vilken selfie-stick väljer du för din iPhone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du vill titta:

 • Bästa iPhone 7/7 Plus bilfästen
 • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
 • iPhone 7/7 Plus kraftbanker
 • Recension: AIR PIX av AirSelfie
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found