Blogg

Bästa iPhone X-bältesfodral 2021

En dyr och känslig smartphone som iPhone X förtjänar mer vård och skydd. Med tanke på den höga reparationsavgiften är det bättre för dig att ge ett kompromisslöst försvar till din älskande smartphone. Om du inte vill ta en chans att skydda enheten under dina äventyrliga aktiviteter eller vill gå för en mer robust profil, skulle det vara ett bra alternativ att välja ut ett av de bästa iPhone X-bältesfästena.

 1. OtterBox DEFENDER iPhone X Bältesklämfodral
 2. Trianium Belt Clip Holster-fodral till iPhone X
 3. i-Blason Transformer iPhone X Bältesklämfodral
 4. Zizo Bolt Series Bältesklämfodral till iPhone X
 5. Maxboost DuraSlim Pro
 6. Yuzihan iPhone X bältesklämhölster
 7. Encased SlimShield Series Belt Clip Case för iPhone X
 8. Evocel Explorer Series Pro
 9. Lorem iPhone X Bältesklämhölsterfodral
 10. Bomea iPhone X Bältesklämfodral

1. OtterBox DEFENDER

OtterBox DEFENDER SERIES-fall är väl anpassade för äventyrliga människor. Tack vare flerskiktsförsvaret erbjuder de din fullständiga skydd för din iPhone X. Den fina kombinationen av solid inredning och mjukt exteriör ger den styrka som behövs för att tåla både oavsiktliga droppar och fula repor.

Bältesklämhöljet har den säkra låsmekanismen som gör att du kan bära din enhet bekvämare. Höfthölstret fungerar också som ett praktiskt stöd för din förbättrade handsfree-upplevelse. Utöver funktionerna finns DEFENDER SERIES-fodral i sju livfulla färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Flerskiktsförsvar

Kolla in på Amazon

2. Trianium

Trianium Duranium-serien är designad för att vara ett tungt fodral av högsta kvalitet. Integrationen av stötdämpande TPU och extremt robust polykarbonat yttre skal gör det mycket solidt och fullt kapabelt att bekämpa både stötar och skrapa. Därför kommer du att förbli bekymmersfri om din iPhones säkerhet samtidigt som du får ut det mesta av dina äventyrliga aktiviteter.

Det medföljande skärmskyddet ger hög klarhet och förhindrar också att repan skadar OLED-skärmen. Hölstret är säkert fäst vid bältet och fungerar också som ett användbart stativ för att stärka din medievisningsupplevelse. Dessutom finns Trianium Duranium Series-fodral i fyra snygga färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

3. i-Blason Transformer

Utrustad med hållbar konstruktion är i-Blason Transformer ett pålitligt spel mot otäcka fall. Drivs av höljet med dubbla lager med slät innerhylsa och stöttåligt yttre, det kan skydda din smartphone från alla möjliga utmaningar. Fodralet sitter ordentligt på enheten och erbjuder förbättrat grepp för att förhindra glidning. Bälthylster ger dig den bekvämlighet som behövs för att bära din enhet. Eftersom höljet är löstagbart kan du ta bort det för att minska lite volym.

Dessutom fungerar bälthylsaren elegant som ett stativ för att leva upp din videotid. Med de lyhörda knapparna och exakta utskärningar får du bekvämt åtkomst till alla funktioner på din enhet.

USP: Avtagbart bälthölster

Kolla in i-Blason

4. Zizo Bolt-serien

Zizo Bolt Series-fodral är väldigt skyddande. Med tillstånd av skyddet av militär kvalitet kan det överleva droppar på upp till 12 fot. Tillverkad av mjukt tetra-polyuretan och robusta polykarbonatmaterial och erbjuder skydd för hela kroppen till din smartphone.

Hölsterklämma levereras med 360-graders vridbar vridbar så att du kan fästa väskan ordentligt på ditt bälte. Det fungerar också som ett användbart stativ. Det 0,33 mm tjocka skärmskyddet har 9H hårdhet för att hålla skrapan i schack. Det är inte allt; du kan välja Bolt Series-fodral i fyra attraktiva färger.

Om du vill utforska mer mycket skyddande fall från Zizo, gå vidare till det här inlägget.

USP: Extremt robust konstruktion

Kolla in på Amazon

5. Maxboost DuraSlim Pro

Med imponerande stötsäker design gör Maxboost DuraSlim Pro ett bra jobb med att skydda din enhet mot stötar. De dubbla strukturerna förstärker dess hållbarhet. Alla fyra hörn har förstärkts för att sprida stötar.

Det avtagbara höljet gör att du enkelt kan fästa fodralet med bälte eller väska. Inbyggt kickstand gör att du kan använda din iPhone i liggande läge för att njuta av filmer. Slutligen är den relativt tunn och snäpper fast på enheten. DuraSlim Pro levereras med livstidsgaranti.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

6. Yuzihan

Om du älskar enkelhet, kommer du att hitta "Yuzihan" ett ganska bra alternativ. Påsen är huggen i premiumläder. Med den snygga designen och hantverket får den din smartphone att se professionell ut.

Denna påse passar din iPhone med ett tunt fodral. Närvaron av smidig interiör säkerställer att din smartphone har den nödvändiga skyddet mot repor.

Tack vare de extra öglorna kan du säkert bära din iPhone X. Plus, den magnetiska förslutningen håller din iPhone säkert inne.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

7. Kapslad SlimShield-serie

Encased SlimShield Series är en kombination av stil och skydd, vad du vill välja för att skydda din iPhone. Mjukt inre av mikrofiberfoder säkerställer att nötning inte kan skada enhetens skönhet.

Höljet roterar till både horisontellt och vertikalt läge och låter dig placera din enhet stadigt. När det inte behövs kan du också ta bort höljet för att ta bort onödig vikt. Bortsett från funktioner kommer Encased SlimShield Series-fodral med livstidsgaranti.

USP: Interiör i mjukt mikrofiberfoder

Kolla in på Amazon

8. Evocel Explorer Series Pro

Vad som har fångat våra ögon i Evocel Explorer Series Pro är den stötdämpande designen. Den stenfasta kroppen är förstärkt med en robust ram för att skingra stötar.

Den avtagbara 180-graders vridbara bältesklämman ger dig den flexibilitet som behövs för att bära iPhone säkert. När du inte behöver det kan du ta bort det för att minska lite bulk.

Den har också en kickstand så att du kan använda din smartphone handsfree. Dessutom kommer Evocel i sex snygga färger.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

9. Lorem / Debin

Enkelhet är den centrala aspekten av Lorem-bältesklämfodral för iPhone X. Det passar din iPhone med ett tunt fodral på. Med det mjuka innerfodret skyddar fodralet smarttelefonen mot oavsiktliga droppar.

Med tillstånd av den magnetiska förslutningen; du kan stänga fodralet säkert. Införandet av extra bältesöglor erbjuder mer säkerhet. När det gäller hållbarhet tror jag att detta lågprofilskydd är upp till märket.

USP: Extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

10. Bomea

Sist men inte minst, Bomea är enkelt men ändå ett mycket praktiskt hölsterfodral som tar hänsyn till alla dina behov. Den har den gummerade kroppen som absorberar stötar och även motstår nötning. Med den släta strukturen ger den bättre grepp så att du kan hålla din enhet med önskad komfort.

Hölstret levereras med en vridbar bältesklämma och robust låsmekanism som håller din plats på plats. Snygga utskärningar gör att du enkelt kan komma åt kamera, sensorer, port, medan de täckta knapparna har taktil feedback och ger bättre klick.

USP: Gummierad interiör

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Så, vilket av dessa robusta fodral kommer att kopplas ihop med din iPhone X? Det skulle vara ett nöje att känna till dess namn och de funktioner som du tycker är märkbara i det.

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • Bältesklämfodral för iPhone 12 och 12 Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found