Blogg

Bästa iPhone SE-skärmskydd 2021

Tidigare skrev vi om de bästa stötfångarhöljena för iPhone SE och skärmskydd i härdat glas. Och nu är vi tillbaka igen med några av de bästa skärmskyddet för iPhone SE. Det nya lilla mästerverket från Apple är mindre, men det ökar också risken för att falla ner det. Med tanke på tanken har vi valt några ur högen av skärmskydd. Listan består av plast samt skärmskydd av glas. Det betyder att alla har sitt val i listan.

1. Supershieldz

Supershieldz skärmskydd för iPhone SE kommer med 6 kvantiteter i lådan. Skyddsfilmen ger hög transparens när du tittar på iPhone-skärmen. Dessutom märks det knappast någon skillnad när du rör vid skärmen, vilket är en ytterligare fördel. Slutligen har skärmskyddet en reptålig beläggning för längre livslängd.

USP: Verklig beröringskänslighet

Kolla in på Amazon

2. amFilm

AmFilm-skärmskyddet är extremt tunt, nästan som att inte ha en film alls på iPhone SE. Detta ger en smörig touchupplevelse och det märks nästan ingen skillnad på transparensen. Inuti lådan finns tre filmskärmsskydd tillgängliga för iPhone SE. Slutligen lämnar filmen inga rester efter att du tagit bort den.

USP: Treskikts PET-film

Kolla in på Amazon

3. Mr. Shield

"Herr. Shield ”har du täckt från alla aspekter. Funktionen som gör att den blir ett mer funktionellt skärmskydd är de exakta utskärningarna tillsammans med den styrka som behövs för att motstå splittring. Dessutom möjliggör de rundade kanterna skärmskyddet att installeras fläckfritt och erbjuder helskärmstäckning.

När vi pratar om tydlighet har Mr. Shield kvaliteten för att matcha det bästa i branschen. Med den höga känsligheten säkerställer det att det inte finns någon fördröjning i pekskärmens respons. Dessutom gör tillgängligheten av tre paket med livstidsgaranti det till ett komplett paket.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

4. Tech Armor

Ytterligare ett skärmskydd av härdat glas ansluter sig till listan. Den här är från Tech Armor och den är ganska imponerande. Det förstklassiga skärmskyddet i glas är reptåligt och skyddar även din iPhone SE-skärm från att gå sönder på grund av fall eller regelbundet slitage. Andra funktioner inkluderar bubbelfri installation, damm- och smutsresistent, HD-klarhet och stor beröringsnoggrannhet.

USP: Ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

5. versaler

Uppercases skärmskydd är nästan en diamant för dig. Om du tycker att det är en överdrift, låt mig berätta att en diamant har en hårdhet på 10H, och detta skärmskydd har en hårdhet på 9H. Filmen är gjord av äkta härdat glas med en rundad kant för att ge smidig iPhone-skärmupplevelse.

Varumärket har använt silikonbubbelfritt lim som lämnar beröringskänsligheten opåverkad. Silikonlimet säkerställer att inga bubblor finns kvar under installationen.

USP: Silikonlim

Kolla in på Amazon

6. Spigen

Spigen är ett värdigt alternativ för att ge pekskärmen långvarig vård. Med den väskvänliga designen och exakta utskärningar passar den felfritt på skärmen. Eftersom det inte finns några bubblor stöter du inte på problem när du installerar skärmskyddet.

På grund av hårdheten kan bekvämt uthärda även otäcka stötar. Skärmen låter inte smuts eller damm samlas upp. Som ett resultat förlorar det inte tydlighet och lyhördhet.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Summering

Skärmskydd bör vara de första i din lista över smarttelefontillbehör eftersom de skyddar den känsliga skärmen på din telefon. När du fattar ett beslut, kontrollera alla funktioner och specifikationer för varje filmskydd och köp sedan de bästa skärmskyddet för din iPhone SE.

Du kanske vill hänvisa:

  • iPhone SE Bluetooth-headset
  • Bästa iPhone SE batterifodral
  • Bästa iPhone SE Bluetooth-högtalare

Missade vi något annat fantastiskt skärmskydd för iPhone SE? Låt oss veta genom att kommentera nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found