Blogg

Bästa iPhone-aktiemarknadsappar 2021

Har du någonsin tänkt att du kan hålla koll på dina aktier utan problem, även när du är på språng, och få tillgång till all viktig information som aktuella kurser utan problem? Dessa är de bästa iPhone-aktiemarknadsapparna som låter dig hålla dig uppdaterad och ta perfekt kontroll över dina aktier med optimal lätthet. Du kan ställa in din portfölj och spåra dina aktier. Skapa din favoritövervakningslista för att skapa fantastisk bekvämlighet i pjäsen. Få ut det mesta av de analytiska diagrammen för att få den viktiga insikten som kan visa sig vara katalysatorn för ditt företag. Du kan göra alla dessa saker direkt på din iPhone och iPad. Låt oss ta reda på vad dessa aktiemarknadsappar för iPhone och iPad har mer i åtanke!

1. CNBC affärsnyheter och finans

Om du är en del av börsen och du inte har den här appen, saknar du något riktigt viktigt. Gå till CNBC-appen och få all affärsinformation om handel och valutor. Den här appen rankas som den bästa appen för första gången investerare.

Du kan komma åt aktuella marknadsnoteringar, globala marknadsdata. Genom de anpassningsbara övervakningslistorna kommer du att kunna hålla koll på vissa aktier. Strömma CNBC TV och håll dig uppdaterad om nyheterna, var som helst och när som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Yahoo Finance

Yahoo Finance är en sådan app som erbjuder fler alternativ för personalisering. Du kan följa de aktier du bryr dig om och bekvämt få tillgång till alla aktuella kurser, investeringsvarningar tillsammans med andra viktiga data.

Den personliga nyhetsströmmen hjälper dig att hålla dig i perfekt synkronisering med alla större händelser mer effektivt. Dessutom låter det dig spåra valutor såväl som råvaror.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Aktiespårare

Med "Stocks Tracker" kan du hålla koll på aktierna och spåra alla viktiga saker i realtid. Med offertar för direktuppspelning, avancerat helskärmsdiagram, portföljövervakning globala index och valutor och push-meddelanden hjälper det dig att hålla dig uppdaterad.

Du kan också kolla in händelse- / inkomstkalendern, marknadssignalsökningar och stora ekonomiska nyheter. Baserat på ditt behov kommer du att kunna skapa så många övervakningslistor som du vill. Dessutom kan du se resultatinformationen för de senaste sex kvartalen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Lagermästare

Stock Master är en av de mest effektiva lagerapparna för iOS. Genom aktiekurser i realtid (endast USA) / aktie, börsvärde, pris efter timmar, förmarknad och mer håller det dig uppdaterad med de senaste trenderna.

Du kan också ställa in lagervarningar med de anpassade utlösarna. Det låter dig hantera aktier såväl som aktietransaktioner i dina portföljer. Med hjälp av backtestverktygen kommer du att kunna upptäcka de mest livskraftiga tekniska handelsstrategierna.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. TD Ameritrade Mobile

Få tillgång till din aktie- och optionshandel, realtidskurser, balansering, fondöverföringar direkt från din iOS-enhet. Med hjälp av olika diagram visas det en tydlig bild av marknaden och hur saker och ting går ut.

Du kan läsa analytikerapporter och senaste nyheter. Det tillhandahåller också on-demand strömmande videor från CNBC och Thomson Reuters. Med hjälp av Touch ID låter det dig skydda ditt konto för att förhindra obehörig åtkomst. Eftersom det fungerar med Apple Watch är det så enkelt att spåra viktiga data.

Pris : Gratis

Ladda ner

6. Super lager

”Super Stocks” gör det enkelt att spåra aktier. Med aktiekurser i rätt tid (före och efter en timme) säkerställer du att du håller dig uppdaterad med de senaste händelserna. Det avancerade diagrammet med flera indikatorer som överliggningsstaplar, glidande medelvärden, Fibonacci-linjer, vridpunkt, prisband etc. ger dig ett rikt perspektiv.

Du kan enkelt hantera vissa portföljer. Med översiktsvyn kommer du att kunna kolla in alla portföljer, balans, vinst och förändring. Dessutom låter det dig importera portföljer från stora amerikanska mäklare som TradeStation, TradeKing, Robinhood, OptionsHouse, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Aktier Live: Broker Sync Aktiemarknad

"Stocks Live" är en högt rankad aktiemarknadsapp för iOS. Du kan skapa obegränsade övervakningslistor med flera lager för att spåra väsentliga data på ett bekvämare sätt. Det låter dig spåra mer än 450 marknadsaktiviteter och snabbt söka efter fonder, ETF, index, världsvalutor etc. Den privata säkerhetskopian för portföljer och bevakningslistor gör att dina viktiga data inte bara förblir säkra utan också lättillgängliga.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

8. Lager + option

"Lager + option" är gjord för de som vill spåra aktier heltäckande. Det ger de senaste avancerade offerten för att hålla dig kvar och ha rätt perspektiv.

De mycket användarvänliga sjökorten med flera tekniska indikatorer som prisband, överlägg, glidande medelvärden, ledpunkt och mer närvarande ger dig den avgörande analysen. Det låter dig enkelt hantera ett antal övervakningslistor. Med den omfattande ekonomiska informationen säkerställer du att du har en grundlig förståelse för marknaden och de kritiska faktorer som kan visa sig vara en spelväxlare.

Pris: 149,99 USD

Ladda ner

9. Investing.com-aktier

Investing.com är ett stort namn när det gäller att spåra priset på aktier, råvaror och Forex. De har miljontals besök på sin webbversion, men samma funktionalitet finns nu i deras iOS-app för iPhone och iPad.

Appen levererar realtidspriser på dina favoritaktier och även diagram för teknisk analys. En av de bästa funktionerna i den här appen är att du kan spåra priser från 70 börser över hela världen, och inte bara NYSE.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. TradingView

TradingView är som en social media plattform för investerare och handlare. Du kan skapa din personliga bevakningslista med aktier, valutor och råvaror för att spåra realtidspriser. TradingView ger dig tillgång till 40 internationella börser.

Men det är bara genomsnittliga funktioner. Det unika med TradingView är att enskilda användare skapar sin idé, strategier och analys med hjälp av de inbyggda diagrammen. Dessa handelsstrategier är offentliga och användare gillar / ogillar det, kommenterar och diskuterar sina handelsstrategier. Om du gillar att lära dig teknisk analys är TradingView den app du borde ha.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Det är dags att ta dessa aktiemarknadsappar för en snurrning och enkelt spåra aktier. Baserat på ditt specifika syfte kan du välja den lämpligaste appen för din iPhone och förbli i fred med den ständigt föränderliga marknaden. Vilken av dessa appar har imponerat dig mest när det gäller funktionalitet? Dela dina åsikter i kommentarrutan.

Du kanske också vill läsa det här relaterade inlägget:

  • Lägg till, ta bort och ordna om aktier som visas i meddelandecentret på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found