Blogg

Bästa CV-appar för iPhone och iPad 2021

Arbetslösa eller behöver en ny utmaning? Med dessa återuppta appar för iPhone och iPad kan ditt nya jobb vara bara ett tryck bort! Eftersom marknaden blir alltmer konkurrenskraftig har det blivit en skrämmande uppgift att hitta rätt jobb. När det gäller att hitta ett jobb beror mycket på ditt CV. Låt dessa appar hjälpa dig att göra ett perfekt intryck. Här är en lista över CV-appar för iPhone och iPad som hjälper dig att skapa utmärkta CV och CV enkelt.

1. LinkedIn

LinkedIn är inte bara ett bra ställe att hitta jobb utan det håller dig väl ansluten. Det är det ”affärsmässiga” sociala nätverket som håller dig i kontakt med rätt personer.

Du kan bygga ett virtuellt CV, skapa kontakter, få rekommendationer och söka jobb som intresserar dig. Precis som Facebook har LinkedIn ett flöde som visar uppdateringar och nyheter om människor i din krets. Du kan också se vem eller vilken potentiell arbetsgivare som såg din profil. Det finns också många LinkedIn-grupper som du kan gå med för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och lediga jobb.

Pris: Gratis (erbjuder köp i appen)

Ladda ner

2. Resumé för PathSource

“Resume” är en idealisk app för att skapa ett professionellt CV med den bekvämlighet som behövs. Med tio mallar av högsta kvalitet att välja mellan har du inga problem med att skapa önskat CV.

Om du inte är helt nöjd med de fördefinierade mallarna kan du köpa premiummallar genom köp i appen. Det låter dig lägga till, redigera och ordna sektioner precis som du vill. Efter att ha skapat meritförteckningen, utvärdera den för att ta bort stavfel, fel och förhandsgranska den. Ännu bättre, alternativet att exportera ditt CV direkt som PDF-fil ger mycket bekvämlighet i spelet.

Pris: Gratis (Pro-medlemskap (30 dagar) - $ 7,99 | (180 dagar) - $ 29,99)

Ladda ner

3. Resume Star: Pro CV Maker

Med “Resume Star” kan du snabbt skapa ett imponerande CV. Allt du behöver göra är att fylla i din information, och appen skapar ett korrekt formaterat PDF-CV som du kan e-posta, skriva ut eller skicka online.

Den använder mallar av hög kvalitet med kompletta avsnitt för att säkerställa att ditt CV ser märkbart ut och kan ha en avgörande fördel gentemot andra. Med hjälp av lämpliga teckensnitt gör det texten snygg och ren. Appen håller flashiga färger och stilar borta för att säkerställa att CV: n har ett professionellt tilltal.

Pris: Gratis (Standardköp - 5,99 USD)

Ladda ner

4. Resume Builder av ingen

Denna CV-app tar bort huvudvärken för mallar från bordet. det låter dig först fokusera på innehållet. När du är klar med den viktigaste aspekten, ställ in ditt innehåll i de fördefinierade stilarna.

Förpackad med några fantastiska funktioner, innehåller appen också Live Preview (på iPad), AR Preview, Flexible Editor och PDF Export. Med Cloud Storage-stöd kan du använda flera enheter; redigera CV på iPad eller iPhone enligt ditt infall.

Pris:  Gratis (Pro-version - 14,99 USD)

Ladda ner

5. Resume Builder + Professional

Att skapa ett CV med professionell kvalitet med den här appen är ganska enkelt. Till att börja med kommer biblioteket med mer än 100 designmallar till hands. Dessutom innehåller appen guider för att skapa ett bra CV.

Du kan också använda förslag och skrivtips enligt arbetsbeskrivningen. Appen har också fullt PDF-stöd, där du kan ladda ner i PDF-format, skriva ut eller dela via e-post eller spara för framtida användning.

Pris: Gratis (Resume Three-Pack - $ 1,99)

Ladda ner

6. Fortsätt byggare, återuppta skapare

“Resume Maker” är en förstklassig app som låter dig skapa tilltalande CV med liten ansträngning. Det finns flera fördefinierade mallar som du kan välja mellan och ge ditt CV den avgörande kanten.

Beroende på det specifika kravet lägger du till och ordnar om avsnitt. När du har skapat ditt CV får du möjlighet att förhandsgranska CV för att säkerställa att det är uppgiften. Omslagsbrevet och den personliga signaturen ger ditt CV mer värde.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

7. Resume Builder - CV-designer

Detta är ett utmärkt mallverktyg för att skapa ett perfekt CV när du är på språng! Det är en ganska grundläggande och okomplicerad app som låter dig skapa ditt CV när du snabbt behöver det. Det finns en fördefinierad mall med avsnitt som Erfarenhet, Färdigheter, Mål och liknande som du bara behöver för att snabbt fylla i din information och information.

Du kan också skapa dina anpassade avsnitt. Du kan också lägga till ett avsnitt för evenemang för att skapa en lista över viktiga händelser som ska visas i ordning. När du är klar, bara e-posta eller skriva ut CV från själva appen. Sammantaget är det en utmärkt app för att skapa ett snyggt dokument supersnabbt!

Pris: Gratis (stoppannonser - 1,99 USD)

Ladda ner

8. Snabb CV

"Quick Resume" håller processen med att skapa CV ganska enkel men ändå mycket effektiv. Ange bara all nödvändig information så skapar denna CV-app ett beprövat CV.

Enligt dina behov har du fullständig frihet att ordna sektionerna och lägga till din modul. Med stödet av sju PDF-CV-format kan du konvertera ditt CV till önskad PDF-fil. Det rena användargränssnittet och 3D Touch-stödet förbättrar användarupplevelsen.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

9. Resume Builder för jobbsökning

"Resume Builder" har tillräckligt med verktyg för att du ska kunna skapa ett CV av högsta kvalitet. Den har 16 mallar och låter dig bekvämt justera marginalerna och stilen.

Appen låter dig lägga till ett personligt brev för att få uppmärksamhet direkt. Du kan också lägga till en signatur i ditt personliga brev. Utöver allt är Resume Builder integrerad med flera molntjänster som Google Drive, iCloud, OneDrive och Dropbox.

Pris: Gratis (Resume Builder Pro-version - $ 6,99)

Ladda ner

10. Easy Resume Builder

“Easy Resume Builder” är exceptionellt användarvänligt. Vad jag gillar med den här CV-appen är att den låter dig skapa flera profiler. Den utför datavalidering och kontrollerar att CV är felfritt och felfritt.

Du kan infoga ett personligt brev och mål i ditt CV baserat på kravet. Det genererar ditt CV i PDF med personsökning. Mer betydelsefullt stöder den så många som 15 språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

De sista orden

Dessa är mina favorit CV-appar för iDevices baserat på hur effektivt och effektivt de tillåter dig att skapa ett imponerande CV. Jag ser fram emot att få din feedback om dem. Om du känner till någon annan app som är värt att krascha den här exklusiva listan kan du gärna meddela oss det.

Relaterade inlägg:

  • Time Zone Converter Apps för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone- och iPad HR-appar
  • Bästa iPhone-skapande appar för iPhone och iPad
  • Bästa Expense Tracker-appar för iPhone